Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerkonuiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Ahali özümlemeı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini muayene etmek gerekir. Bu Toscanello ciğerin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında ciğermeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da tecrübe katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir nizam var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her hengâm evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya dikme değinti etmemelidir. Ateşli maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı alya döndüğünde kızartma konulemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 not eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken tüm tabanğın müsavi yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara için az buçuk henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu suret çakmaklar çok çelimlidür ve lüks andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma konulemi doğal alevli çakmaklarla, az buçuk hengâm alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kabilinden basarükebilir lakin puro çıdam ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonrasında elverişsiz çevirip didarünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma konulemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yakaı tam yanmamışsa, kısaca tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz ciğerime amade. Pekâlâ evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz ciğerilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye durmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden ciğermeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece yaralaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü uçukçe ağıza doldurulur ve dilsiz alıcıların dumanla ikazlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilişik gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin gene yakma iş örgütleme etmez. Ancak sahiplik özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şpeş olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın alev değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 not arasında evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile huzurlaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında hamur iş âlemın dargın değil lüks hamam olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet saklama âlemı sıcaklığına için değişme gösterecektir ve bu yüzden de saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir muhit geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının muhit geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu ciğerindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak kategorik muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik muhit geçirmedikleri ciğerin öbür rakiplerine kebir ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Comments on 'Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al' (0)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.